معرفی رشته بیوتکنولوژی کشاورزی مشاهده مجوزات
بیوتکنولوژی کشاورزی
واژه بیوتکنولوژی که همان زیست فناوری است تکنیکی است که با استفاده از تلفیق علوم بیوشیمی، میکروبیولوژی و مهندسی به بهبود و عرضه فرآورده از جانداران، به ویژه از طریق دستکاری آن ها در سطح مولکولی می پردازد.
امروزه با توجه به افزایش جمعیت و نیاز به تأمین مواد غذایی آن ها، بیوتکنولوژی کشاورزی مورد توجه ویژه است و محصولات تراریخته گوناگون پرمحصول و مقاوم کشاورزی مانند ذرت، برنج، سویا، گوجه فرنگی، گندم تولید می گردد.
پس از این دوره چه موقعیت شغلی برای شما ایجاد میشود؟
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی می توانند در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و یا در مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و مؤسسات تحقیقاتی دیگر به امر پژوهش مشغول شوند. به برنامه ریزی و هدایت امور اجرایی در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی و یا به تدریس دروس مربوط به بیوتکنولوژی و علوم وابسته در آموزشکده ها و دانشکده های کشاورزی و یا به جمع آوری، شناسایی، حفظ و نگهداری میکروارگانیسم های مرتبط با بخش کشاورزی در بانک سلولی بپردازند.
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی می توانند برای اجرای پروژهها و طرحهای تحقیقاتی حول محور تولید فراورده های بیولوژیک مورد استفاده در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن از جمله سموم بیولوژیک، کودهای بیولوژیک و فراورده های با ارزش مورد استفاده در صنعت غذا، مشغول به کار شوند.
مهلت ثبت نام: تکمیل ظرفیت
لیست دروس ترم یک کارشناسی ارشد
- بیوشیمی پیشرفته (۲ واحد)
- بیولوژی سلولی مولکولی (۲ واحد)
- سیتوژنتیک گیاهی (۲ واحد)
- ژنتیک مولکولی (۲ واحد)